Thursday, July 28, 2016

Welcome back!

Salam dan selamat pagi.

Dah lama sangat tak singgah sini eh. kemain dia dibiarkan tak dijaga. Bila semuanya dah guna phone, so agak malas gila nak update blog thru pc.

Mood nak berblog pun dah ke laut.

Tak tahu kenapa, rasa macam malas pulak nk cerita semua benda kat blog. padahal, blog ni memang tempat luahan perasaan sejak dulu lagi. Hahaha.

selain dari tu, mungkin juga sebab faktor busy. hehehee

ok, will be back soon!

love,
Syida Yusof.

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998