Thursday, January 28, 2016

Bungkusan : 2015


Assallammualaikum. 

Hai. 

Dah nak hujung-hujung bulan januari ni baru sibuk nak update pasal 2015 eh. haih.. bertabah je lah. Ini pun gigih menaip untuk simpanan kenangan. Macam orang lain, 2015 aku pun ada banyak kenangan. Dimulakan dengan,

Januari.
Alhamdulillah. Rezeki Allah. Lepas dapat double line, semua aktiviti-aktiviti lasak dilupakan. Risau.


Februari dan Mac
Mungkin rezeki anak, alhamdulillah, publisher bagitahu novel dah masuk Q untuk terbit. Syukur sangat.


April
Antara moment yang paling  best sebab attent pelancaran novel sendiri. Macam-macam perasaan ada masa tuh. Macam mimpi jek.



May
Rezeki, pertama kali dapat join Pesta Buku di PWTC. Perasaan lain sangat masa tu sebab dalam masa yang sama tengah pregnant. Masa tu dapat attent untuk dua publisher, first untuk publisher Lejen Press, second untuk Buku Hitam Press




Ogos
Moment yang palinggggg indah sebab pertama kali membawa seorang khalifah ke dunia. Perasaan tu tak boleh nak diungkap. Moment paling sweet. Kalau orang lain mengandung 9 bulan plus plus. My precious baby pulak duduk dalam perut 8 bulan jek. Kemain dia semangat nak keluar awal.


Gambar fresh masa baby dalam NICU lepas beberapa jam di lahirkan. Sangat kecil. Berat around 1.69kg je. Alhamdulillah, now semakin me-montel dengan jayanya! Syukur.


Disember.
Pertama kali pergi vacation bertiga. Pertama kali travel bawak baby. Walaupun hanya ke Johor Bahru, jadiklaa, Hahaha.. 2015 ni punyelaa banyak peristiwa pertama kali dalam hidup aku.



Conclusion, Ini adalah sebahagian cerita 2015 yang aku ingat, Yang meninggalkan moment indah sepanjang 365 hari ni. Sekejap je dah 365 hari. Cepat sungguh masa bergerak eh.

Till then,