Friday, July 24, 2015

Kisah pjj student.

Assallammualaikum (n_n)V

Hai... selamat hari raya! actually, update pagi-pagi buta ni hanyalah disebabkan tuan blog stress yang amat. Haih!

Since raya kedua sampailah pagi ni, gigih nk siapkan assigment. Assignmnent pulak programming. Memang mengundang sungguhlaa duk buat kerja last minutes gini. Nyesal pun ada sebab buat lambat-lambat. Tapi tu laa, nak buat macammana, sibuk memanjang.

Pagi ni serius rasa nak nangis, rasa give up semua ada. Down gila dah tengok coding. Asyik terfikir je apasal hari tu tak amek degree senang-senang? ambek baking ke, masak-masak ke... apasal pergi amek programming. Lepas tu rasa down sampai nak tarik-tarik rambut. Alahai...


Soalan nampak senang jek. Tapi tu laa, stress je bila tengah syok syok run coding, tiba2 ada je masalah datang. Dengan software tak stable, dengan google buat hal. Memang menguji kesabaran sungguh :(

Takpelaa, nak buat macammana, nak merungutpun tak baik. Ambil benda positif je laa, belajar tu pun satu ibadah. T_______T

Semoga lulus laa subjek semester ni. Cukup-cukup makan pun jadilaa. Redha je laa, janji semua usaha sendiri. Deadline tinggal 2 hari, ada lagi satu assigmnent database pending. Weldone Syida, buatlaa selalu. Haih!!

Sekian luahan saya. T_____T




 Till then~

4 comments:

  1. assignment programming memang stress habiss


    sabar ek. goodluck!

    ReplyDelete
  2. Peogramming mmg pening kepala nak paham....

    ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998