Tuesday, April 14, 2015

Life :)

Assallammualaikum (n_n)V

Hai awak!

Nampak gayanya, acara update blog ni akan jadi sebulan sekali lah kot. Skill nak menaip ala-ala mencurahkan perasaan pun dah ke laut.



Serius, memang dah rasa busy sangat-sangat dah ni. Mana kena belajar benda-benda baru kat opis, study yang makin rasa susah, di tambah dengan pelbagai aktiviti. Otak jadi blank kejap, penat tu dah tentu.

Ahad ni dah mula exam, next week busy ngan exam dan pesta buku. Dup dap dup dap je jantung nak jejak kaki kat PWTC nanti. Alahai...

Penat sangat rasanya ni, sampai nak taip sesuatu kat sini pun dah malas. Ditambah pula dengan faktor dah dewasa ni, rasa macam berat je nak cerita tentang life dalam blog, same goes to fb, instagram, etc etc. Rasa macam tak ekslusif pulak bila orang asyik nampak je pasal life kita.

Hahaha.

Hidup sekarang terasa pantas sangat berlalu. Rasa macam tak terkejar. Macam-macam benda jadi, macam-macam benda kena adapt. Haih!

K, nanti kte cerita lagi :)

Till then~


7 comments:

  1. Begitulah susunan hidup setiap kita tak sama
    Apa pun masing-masing cuba mendapatkan misi yg terbaik
    Capai mana yg termampu asal saja tidak menjejaskan yg penting utk kehidupan harian.

    ReplyDelete
  2. mana yang penting baik didahulukan...

    ReplyDelete
  3. study2 jugak.. tapi kena rest jugak tau.. bukan apa takut blank time exam susah tuh..

    ReplyDelete
  4. tang pesta buku tu yang tak sabar..haha..gud luck exam..

    ReplyDelete
  5. good luck! May Allah ease your jurney

    ReplyDelete
  6. insyaallah, esok2 ok la tu..hihi

    ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998