Tuesday, April 14, 2015

Life :)

Assallammualaikum (n_n)V

Hai awak!

Nampak gayanya, acara update blog ni akan jadi sebulan sekali lah kot. Skill nak menaip ala-ala mencurahkan perasaan pun dah ke laut.



Serius, memang dah rasa busy sangat-sangat dah ni. Mana kena belajar benda-benda baru kat opis, study yang makin rasa susah, di tambah dengan pelbagai aktiviti. Otak jadi blank kejap, penat tu dah tentu.

Ahad ni dah mula exam, next week busy ngan exam dan pesta buku. Dup dap dup dap je jantung nak jejak kaki kat PWTC nanti. Alahai...

Penat sangat rasanya ni, sampai nak taip sesuatu kat sini pun dah malas. Ditambah pula dengan faktor dah dewasa ni, rasa macam berat je nak cerita tentang life dalam blog, same goes to fb, instagram, etc etc. Rasa macam tak ekslusif pulak bila orang asyik nampak je pasal life kita.

Hahaha.

Hidup sekarang terasa pantas sangat berlalu. Rasa macam tak terkejar. Macam-macam benda jadi, macam-macam benda kena adapt. Haih!

K, nanti kte cerita lagi :)

Till then~