Tuesday, October 07, 2014

Review Hotel Seri Malaysia Kepala Batas, Penang.

Assallammualaikum (n_n)

Haiii.. lama gila tak buat review, lepas tengok-tengok folder gambar, banyak pulak tangkap gambar hotel yang dekat Penang hari tu. Hehehe, ingat nak buat review untuk hotel dekat Kelantan hari tu dulu, tapi entah mana dah gambarnya, tak apalah, jom review hotel dekat Penang dulu ;)

\

Masuk je dalam hotel, okey kagum jugak tengok hiasan dalam dia. Hotel barukan, so memang cantik laa ;)


Masa pergi tu, hari bekerja, lepas tu ada orang buat seminar lagi kat situ, So, bilik banyak yang full, nasib baiklah dapat juga bilik. Suka sangat lah view hotel ni sebab nampak sawah. Cantik!



Hotel ni ada enam tingkat. Okeylaa sebab parking pun dalam bangunan.


Dapat bilik yang katil single je, namapun follow hubby pergi o/station, kira cantiklah tu. Yang paling best, siaran movie pun boleh tahan. Sliding window tu boleh buka, bolehlaa feeling2 sambil tengok sawah padi.







Breakfast pun ada banyak makanan. Tapi tak semua pun nak snap, banyak masa pergi ambik makanan je, lagipun iolls malulaa dekat orang yang ada seminar tu. Hahaha. 




Pada korang yang tengah mencari hotel area kepala batas, Hotel Seri Malaysia ni memang aku rekemanlaa,

HOTEL SERI MALAYSIA KEPALA BATAS
blank

NO 2, JALAN USAHAWAN 5, PUSAT PERNIAGAAN DATO' KAILAN,
13200 KEPALA BATAS, PULAU PINANG, MALAYSIA
TEL: 04-575 6700, FAX: 04-575 0630


Sekian itu jek. 

 Till then~


4 comments:

  1. cpernh lg la duk kat hotel sri malaysia..hihi

    ReplyDelete
  2. lama rasa saya tak check in hotel...rindu pulak rasa..

    ReplyDelete
  3. xpernah msuk la hotel ni wlaupun selalu juga ke kpala batas mkn kfc dpan jln msuk tu. hehe
    apapun seri malaysia layanan sgt best

    ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998