Friday, July 18, 2014

Novel Encik Separuh Jiwa

Assallammualaikum.

Selamat malam, kepada pengunjung blog, Salam ramadhan untuk awak semua. Pertama kalinya nak bagitahu bahawa Novel Encik Separuh Jiwa dah berada di pasaran. Hari sabtu hari tu lepas keluar dari ward terus direct pergi Bangi untuk sign 100 biji novel.


Alhamdulillah, rezeki bulan ramadhan, akhirnya Allah murahkan rezeki untuk tengok hasil karya sendiri berada di pasaran. Sesungguhnya, disebalik kesulitan, Allah beri kemudahan.
Alhamdulillah.


Jemput tengok. Novel dekat atas ni kita beli dekat office Karystos Creative. Untuk permulaan, dalam stok kita ada dua puluh buah.Tapiiiiii.. sekarang tinggal lagi 9 buah. Kalau ada permintaan lebih, lepas ni kita ingat nak restok lagi. Siapa berminat boleh ramai - ramai PM kita ye.

Harga ENCIK SEPARUH JIWA.

Semenanjung: RM 25
Sabah / Sarawak: RM 28

Dan yang paling penting...

POSTAGE FREE.

Sila - sila 

:)

Boleh PM fan page atau facebook kte ye,Till then~


4 comments:

  1. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....akhirnya..Pasti beli. Nanti nak beli dekat syida ya..Nak sign sekali..waaaahhhh..excitednya.

    ReplyDelete
  2. wahhh.. tahniah2 syida. ada masa nanti nk beli

    ReplyDelete
  3. Sye minat nak beli novel ni...ingat nak order juga satu...best nya pandai tulis novel...tahniah ya

    ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998