Wednesday, March 26, 2014

Mini Photobook RM5 dari Pixajoy!

Assallammualaikum (n_n)V 

Haiiiiii..
Selamat pagi.

Lately ni, aku suka gila tengok - tengok voucher, latest, aku baru terperasan-kan tentang Miniphotobook RM5 dari pixajoy ni.



Bulat je mata bila tengok, hadcover kot! rugi kalau tak cuba, RM5 je kot. Hari tu aku beli yang 6 x 6 softcoverpun RM12, so.. alang - alang dah nampak promotion ni, memang kena grap nih! 

Korang yang berminat, boleh pergi ke laman web pixajoy.


Kemudian masukkan referrer code ni: FL3US85R

Jom try sama - sama. RM5 je kot! :)


K, bye!


 Till then~


No comments:

Post a Comment

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998