Sunday, February 02, 2014

Review Restoran Ikan Bakar Malim

Assallammualaikum (n_n)V


Hello bloggers. Salam weekend ;) cuti cnw ni aku dengan encik bulat short holiday dekat melaka jew. Dua hari satu malam sahaja.

Mula - mula sampai melaka terus terasa nak minum coconut shake. So, sebelum sampai klebang, singgah makan tengahari dulu.


Kitorang ambil ikan keli bakar dan ikan kembung bakar, tea o ais dengan air kosong dua.. Semua sekali rm 19.80

Harga standard kl je. Rasa biasa - biasa je. Kuah ikan bakar biasa jek, rasa macam kuah kicap nasi ayam.

Dannnn... Makanan dekat sini sangat pedas.. Hihihi ;)

Aku bagi 2.5 dari 5 bintang...

Nak cari tempat, silalaaa google ;)


 Till then~

2 comments:

  1. yana suka mkn kat kedai nie sbb byk pilihan masakkn kampung .. so far ..... ok lah ^^

    ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998