Sunday, February 02, 2014

Review ABC Tanjung, melaka

Assallammualaikum (n_n)V

Hi... petang tadi memang ingat nak beli coconut shake. Serius mengharap gila nak beli coconut shake yang menjadi bualan hangat tu.

Entah macammana, kitorang boleh tersalah jalan. Cari punya cari akhirnya sampai dekat satu kedai tu.   Abc Tanjung nama kedainya ;)


Dekat sini ktorang beli coconut shake Dan chocolate shake.

Harga coconut shake rm2.50, chocolate shake rm3.50.

Chocolate shake sedap, Coconut shake tu oklaa.. Cuma aiskrim vanila tu macam lebih dari isi kelapa.

Aku bagi 3.5 bintang daripada 5 bintang. Oklaa ;)

Lepas dah kecewa sebab tak dapat original coconut shake.. Kitorang geraklah ke bandar melaka. Dalam perjalanan jumpalaa coconut shake tu.. Ingat nak turun beli.. Tapi hasrat tu dibatalkan sebab tengok orang beratur panjangggg gile kot. Huhuhu..


Maybe next time boleh ikut beratur.. Tapi.. Abc TaNjung ni pun okey je.. ;)

Lokasi abc tanjung ni mengarah ke pantai klebang.

K.bye!


 Till then~

4 comments:

  1. dulu kan..akak pernah kempunan nak minum coconut shake yang kat klebang ni...mcm mana x kempunan..beratur panjang giler...last2 lama sangat terus balik...frust

    ReplyDelete
  2. Klebang coconut shake...memang sibuk panjang .............

    ReplyDelete
  3. kat sini mmg sellau ramai yg beratur beli.aritu nik pi awal. org tak ramai lagi..hehe

    ReplyDelete
  4. selain klebang ada 1 tmpt lg coconut shake yg best !! kalau halo2 yana hari tue pasti yana boleh bwk kat tmpt tue ... heeee

    ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998