Monday, February 17, 2014

Hai Isnin, please be kind

Assallammualaikum (n_n)V

Salam Isnin.
Benda yang paling dibenci bila dekat office ni adalah... blog berdomain sendiri tak boleh nak bukak! haila... bosan je rasa.

Eh!
Erm... hari ni rasa macam blur je rasa. Ada simptom - simptom terkena monday blues nih. Hari ni bangun awal giler, dalam pukul empat dah terjaga, sebab hari ni kena hantar encik Hubby aka Encik Bulat pergi LCCT. Orang tu kene gi outstation lagik. Tak menahan, balik dari Johor jumaat, hari isnin dah kena gi sarawak lagi, ni jumaat ni balik, isnin minggu depannya pergi sarawak balik.. Erm... jeles je rasa tengok orang tu asyik naik kapalterbang (@_@) huhuhu.



Hari ni mood jadik weng weng sikit sebab balik dari LCCT tadi kengkonon follow GPS, sekali entah kampung mana, hutan mana entah dia bawak. Naik bukit turun bukit, jalan besar lepas tu jalan kecik, Kawasan kampung, lepas tu masuk kawasan perumahan, lepas tu kawasan kampung balik T__T
Tekanan je rasa. Selalu kalau ikut highway biasa, kejap je dah sampai opis. LCCT ke Jalan Tun Samanthan, tak adalah jauh manapunnnn. Tapi tadi gerak dari LCCT pukul 6.40 sampai opis sharp pukul 9.00.

Memang tadi rasa macam nak baling keluar tingkap je handfone tue. Sakit gila hati... ikutkan memanglah tak jem langsung, tapi super jauhhhhh... tak tahulah nak salahkan GPS ke nak salahkan tuan dia yang sengal follow GPS je tu. Punyalah depan mata nampak simpang yang selalu guna tu, tapi tangan gatal sangat nak follow juge GPS. Apalaaaa..

Ingat hari ni nak half day je sebab nak pergi Pejabat Duti Setem dekat Duta tue. Ini pun tak tahu macam mana, gigih jugaklah duk follow GPS tu. Lepas tu stress sendiri sebab ikut jalan mana - mana lagi nanti, lepas tu nak cari parking lagi, mintak - mintak janganlah sampai dekat LHDN tu tiba - tiba office dorang dah tutup. Hari Jumaat hari tu, serius sakit jiwa, baru tau Pusat Duti setem tu tutup pukul 3.45 pm tiap - tiap hari.

:(

Haila,
Banyak sangat mengeluh eh. Luahan perasaan jew.

k,bye!



 Till then~


2 comments:

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998