Wednesday, January 29, 2014

officially :)

Assallammualaikum (n_n)V

Selamat petang.
:)
Actually, pagi tadi baru je daftar online dalam laman web OUM sebagai student. So, tengok - tengoklah kejap jadual, nota - nota online kejap.

Tengok - tengok library bagai. Lepas tu terpandang yang dekat bawah ni.

 Jangan main - main, kelas tak mula lagi, tapi assignment dah ada, dah ada due date lagik.. kau mampu? Seram sejuk sebenarnya bila fikirkan pasal belajar. Takut pulak. APTB!

Principles of management belajar secara online, suka! suka! makna kata, aku hanya akan ke uni pada hari sabtu sahaja. Kelas aku hari sabtu jek.

Kena seru mode belajar ni.. lepas ni, mental dan fizikal kena kuat... nak kerja, nak belajar, nak jaga Encik Bulat lagi, mak abah, diri sendiri...

Semoga aku diberi kekuatan untuk sudahkan apa yang dah aku mulakan. Insha-Allah :)

k.bye!


Till then~

4 comments:

  1. Assalamualaikum syida, semoga dipermudahkan ye. hehehe

    ReplyDelete
  2. smge dipermudahkn segalanya..
    jgn ptah semngat..
    cayok cayok!

    ReplyDelete
  3. eh syida buat PJJ ke? nina pun rasa nk buat la. tolong kite awak

    ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998