Wednesday, May 08, 2013

Mee Udang Kuala Sepetang.

Assallammualaikum (n_n)V

Hai, hai.. hai.. Selamat petang, meh cuci-cuci mata ye :)


Kejadian berlaku pada 04/05/2013 yang lepas, abah ai tiba-tiba bersemangat nak membawa cucunya tengok bendera, tuan blog pun apa lagi, menempek sekalilah!

Jalan punya jalan,
Sesat terus sampai ke Kuala Sepetang, Kemain semangat kami.. tengok bendera dari pekan bota sampai ke taiping, terus lagi ke kuala kangsar, balik ikut parit. 

Semata-mata nak tengok bendera,
comel betul abah ai :)

Hari tu ada janji dengan abah nak belanja abah makan mee udang, alang-alang dah sampai, akupun ajak abah singgah ke Kuala Sepetang,

Harga dia boleh tahanlah,

Semangkuk mee udang special RM 11.00 x 3 orang
+
Udang goreng tepung spesial RM 11.00 x1

Komen aku..

Bolehlaaa.. yang specialnya sebab udang tu besar-besar. sedaplah jugak, cumanya touching, udang besar-besar, bagi anak buah makan, boleh pulak jatuh kat lantai. Alahaiii.. rasa macam nak kutip lepas tu basuh balik. huhuhu

Mahal hokeys!


Ps: Lately ni sangat busy dan malas! email bersepah-sepah, adalah dalam ratus ratus tak sempat lagi nak clearkan, nasiblah kalau terdelete email penting, T_T

Komen pun baru je lepas approve dan jejak balik kawan-kawan.




 Till then~


8 comments:

  1. sedapnya..dah lama tak makan udang..lagi2x yang besar punya..

    ReplyDelete
  2. wah harganya tu...hmmm mmg akan terbeliak biji mata kalau nampak udang jatuh atas lantai....

    ReplyDelete
  3. sdapnya..nak nak jugak..huuuu

    ReplyDelete
  4. kat sini layan mee udang banjir

    ReplyDelete
  5. wah.. sedapnya.. terliur pula tengok.. :D

    ReplyDelete
  6. balik umah mertau kat perak nnt ni nak singgah la pi makan dekat sini. tgk udang dia besar sgt..huhu

    ReplyDelete
  7. 3x dah makan... sedap! mahel juge. hehehe..

    ReplyDelete
  8. mana komen semuanya.cyda? Dah delete ke? Nape?

    ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998