Thursday, March 07, 2013

[Review] : Jack The Giant Slayer

Assallammualaikum (n_n)V

Hello frenz!




Semalam tengok cerita ni dekat Midvalley. Ingat nak tengok Rock OO tapi ada orang sibuk nak tengok cerita ni. Nasib best, kalau tak ai dah suruh dia refund balik duit ai.. hehhehehehe :)

Pendapat pasal filem ni? okey,, boleh tahan best.. Suka tengok.. pemandangan dia cantik, cerita teratur., yang penting tak ada sambungan. Fewh..

Biasalah, cerita fantasy standard happy ending biasa-biasa, Finally, orang biasa berkahwin dengan puteri raja.. Okey laaa, selalu tengok kartun dan baca dekat novel kanak-kanak, bila dah di up jadi filem nampak bestttt. nampak gempak dan tak rugi duit! hehehe

Rating ai bagi 4.5 / 5 kalau bagi 5/5 nampak over sangat le pulak kan?

Tapi... tetap tak puas hati sebab tak dapat tengok rock oo.. hhehehehehe :) korang tengoklah cerita ni. Best hokeys.. graffic dia gempak. Adalah juga part kelakar-kelakar, tak ada ganas-ganas.. sesuai untuk tontonan 13 tahun juga.



 Till then~


5 comments:

  1. best la gak citer nie..
    kire nyer mase kite kecik dlu tajuknyer lain..
    jack dengan kacang ajaib..
    so dorang kembang kan skit la..

    rock oo best..klakar..jln criter pun phm n tak dijanggka..
    huhu..

    ReplyDelete
  2. i super love the movie! rasa nak second round! haha mcm budak2 suka fairy story :p

    ReplyDelete
  3. yeke.. tu la. nampak preview dia macam menarik je.. ok ok. kalau ade pluang nak tgk lah. hehehe.

    ReplyDelete
  4. Alamak tak minat pulak dah..hehe.

    ReplyDelete
  5. ooh 4.5 bintang ye...hehe best la kalau camtu....

    ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998