Friday, March 08, 2013

Persediaan Kahwin ;)

Assallammualaikum (n_n)V 

Haiii.. Selamat pagi uollss. Last weekkan, aku balik Perak, angkut sekali encik tunang, niat hati nak survey tempat nak tempah pelamin, baju, make up dan segalanya.

Gigih culik en.bulat bawak balik kampung. Hehehe.. Petang jumaat tu bawak encik tunang pergi kedai kak ayu.


Mula-mula ingat nak survey-survey dulu.. Lepas dah kira-kira semua.. Rasa berbaloi pulak dengan apa yang akak tu tawarkan.okey laaa... baju sanding, pelamin, make-up dan photographer semua under budget.. Ai is puas hati. En bulat macam tak percaya wokey... Siap photostat resit untuk tunjuk kat mak dia ;) 
Betullah tu, mana nak dapat harga gitu kalau dekat KL. Make-up saja kat KL dah cecah rm500 untuk make-up, photog je dah dekat rm2k.. Pelamin dah lebih rm2k. 

Fweh, lega sikit hal baju, pelamin, make-up n photog dah settle... Nak fikirkan benda-benda lain pulak ;)

Harap-harap kes lahad datu tu cepatlaa habis.moga tak merebak ke Kota kinabalu... Kesian dekat pak cik,makcik dan sepupu aku, dorang dah plan nak datang majlis aku nanti. Huhuhu.



Pray for Sabah.





Al-fatihah buat sepupu ku shamsul di sabah yang telah kembali ke Rahmatullah pada 1 Mac 2012 pada usia 27 tahun, 






Till then~

6 comments:

  1. Assalamualaikum syida.. tarikh awak bila? hehe semoga segala persiapan awak berjalan dengan lancar insyallah :)

    ReplyDelete
  2. Al-fatihah
    Anyway tahniah and semoga dipermudahkan urusan nak kahwin tuh nanti ;)

    ReplyDelete
  3. bleh share skit tak bajet brape ek..
    kiki

    ReplyDelete
  4. Takziah..innalillah...Wah.. berbaloi lah kalau murah dan hasilnya memuaskan hati kan..InsyaAllah, semoga keadaan di Sabah kembali pulih sperti biasa.

    ReplyDelete
  5. Innalillah. takziah buat keluarganya...

    wah survey dah!! bestnyaa.. jeles2. ngehngeh. *takpasal*

    seksok update la harge. nak tau jugok. hehe..

    ReplyDelete
  6. haha tu lah kat KL semua diorg nak tekan lebih...

    PS: takziah pasal sepupu cyida tu...alfatihah buat shamsul....

    ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998