Monday, March 04, 2013

Dapat mini novel free :)

Assallammualaikum (n_n)V


Haii hola, hola.. :) Selamat pagi, salam satu malaysia, dan selamat hari isnin. Tahu hari ni mesti ada yang monday blues kan? ye laa.. isnin kan hari yang busy dan bosan. Hehehehe.

Pagi tadi, aku pun rasa benda yang sama. Tambah-tambah semalamkan baru sampai KL dari Kampung T_T makanya agak homesick sikit.

Masa nak tunggu lift, tiba-tiba teringat benda yang aku sibuk tunggu dari minggu lepas. Benda yang duk buat aku tunggu-tunggu pak cik posmen. Pagi tadi singgah dekat tempat surat dekat bawah. Cek-cek peti, tak ada langsung surat dekat peti surat unit aku. Saja-saja gatal tengok peti surat ofis sebelah. Eh? nama macam kenal! tiba-tiba senyum sorang-sorang. Akhirnya!


Tadaaaaaaa.. Sampai juga minil novel JNCS dari Kak Syamnuriezmil ni :) novel ni aku dapat di sebabkan menjadi 200 orang pertama komen untuk 10 bab e-novel JNCS dekat blog beliau. Suka sangat-sangat!

Maklumlah, novalis kesayang hadiahkan novel kat kita. Mestilah seronokkan?


Gila teruja :) suka sangat kak Syamnuriezmil ni. Originality, humble, baik hati dan bijakkk.. suka sangat dengan karya-karya beliau. Buat cover novel pun cantik, Lagi satu sebab beliau tak HIPOKRIT. Tak pernah nak kisah orang suka dia atau tidak. Selalunya, update beliau dekat Facebook pun memang aku tunggu-tunggu :)


Susah okey nak jumpa penulis sebaik beliau. Berbakat besar & baik :) 
Tabik spring (n_n)V


PS: Maaf tak boleh nak share link beliau di blog. Itu adalah rules beliau. Nak ke blog beliau, sila google, harap maklum :)


 Till then

9 comments:

  1. Waa...bestnya..hehe..nanti nak google lah. ^___^

    ReplyDelete
  2. ALALA.. KIUTNYE NOVEL.. MESTI BES KAN

    ReplyDelete
  3. oo. yeke. xley share. ok ok.. nati google. kalo cydaa kata best ni mesti betul best. hehe. =)

    ReplyDelete
  4. Selalu jumpa novelis ni....hee

    ReplyDelete
  5. congrats dpt free novel! tapi pelik nya cara dia, kalau kita share link blog dia kan mcm promote dia jugak.. hehe pelik..

    ReplyDelete
  6. aik..naper tak leh share.pttnya tu la langkah promosi. nik aritu beli buku puisi..siap penulisnya share blog nik kat fb lagi..hehehe

    tetiba rasa di hargai.

    ReplyDelete
  7. wah bestlah siap ada sign lagi tu...hehe

    ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998