Monday, February 11, 2013

Obesiti

Assallammualaikum (n_n)V 

Blog kita obesiti. Percaya tak? Silalah percaya.. rasa macam kesian pulak pada awak, awak dan awak yang view. Berat eh? lambat loadingkan?

Tadi, timbang dia.. Oh My Gucci. Berat tau!
Ini dia,


Kesiankan? dah tak tahu nak delete apa lagi nak bagi berat dia kurang dari 100kb. haih.. erm.. tengah fikir nak delete apa lagi ni..



ps: apa perasaan korang bila pukul 3.15 pagi, tengah update blog, sunyi sepi.. tiba-tiba patung kucing anak buah korang yang pakai bateri tu tiba-tiba berbunyi, meow meow? fewh... seram hokeys!




 Till then~


4 comments:

  1. ceh, bukak blog ni laju jer.

    baling patunbg kucing tu! ahaha

    ReplyDelete
  2. ok.mmg seram =.="

    p/s nk cek blog gak ah :p

    ReplyDelete
  3. sy bukak blog cik syida ni takde pon berat...lg satu ada sesetgh org cakap iwebtool ni tak boleh pakai reading dia, pasal selalu berubah2...

    rasanya yg buat lambat loading tu nuffnang, ping aggregator dan google friend connect...tapi tak logik pulak kalau nak buang...haha

    kalau yg saiz byte tu pulak kena optimize image...kasik kecik2 saiz dia...ada juga baca tips supaya guna external stylesheet utk css...tapi tak pernah try lg...

    ps: blog ai pon lembab tapi tak sampai hati lg nak ringankan...

    ReplyDelete
  4. Saya punya blog pun, berat juga..hehe..seramnya..bunyi tiba2..naik bulu roma.

    ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998