Sunday, January 20, 2013

Kedai makanan Arab chow kit

Assallammualaikum (n_n)V 

Semalam, jalan-jalan kat chow kit, jalan punya jalan tersinggah ke satu kedai jual makanan arab. Wahh.. teruja sikit sebab semua benda-benda dalam tu tulis tulisan arab hokeys!

Makanya, tuan blog berjaya grab beberapa barang dekat sana, Yang tak boleh blah, strawberry frozen! waahhhh, teruja kot, dah lah harga dia RM5 jek!


okeylaa.. harga pun worth, air kotak tu harga dari RM0.50 hingga RM2 jek.. yang macam colgate tu pulak adalah mentega coklat, RM1 je.. hheheeehehe..

Sekian laporan saya, siapa nak pergi jenguk, kedai ni letak sebelah TM Point Chow kit, betul-betul dekat sebelah. Tak ingat pulak nama kedai dia. Hehehe :D


 Till then~

11 comments:

  1. murah nye?wahh, kne beli jugak nieyhh :D

    ReplyDelete
  2. seyes murahnyer...halal x nh?rasa nk rushing2 je beli nh

    ReplyDelete
  3. Ahaha, air Sun Top tu am selalu beli kalau balik dari kelas. Best gila kot.

    ReplyDelete
  4. kat dalam usm ni pun ada pasar arab.. student arab yg jual.. semua barangan import dari arab.. hehhe

    ReplyDelete
  5. eh.. harganya boleh tahan juga ye..

    ReplyDelete
  6. wah ni bukan beberapa barang lg ni...ni dah seberapa yg boleh...hehehe sori gurau2...

    btw mcm murah lah harga dia...hmm menarik ni...

    ReplyDelete
  7. murahnyer,
    comel pulak mentega coklat mcm dalam bungkusan ubat gigi lak..hehe

    ReplyDelete
  8. berjalan2x serta membeli....huhuhu :)

    ReplyDelete
  9. murahnya... byk jgk syida borong erk

    ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998