Wednesday, January 09, 2013

Alhamdulillah :D

Assallammualaikum (n_n)V 



sumber: google

Syukur Alhamdulillah, Hari ni.. 09.01.2013, Allah bagi rezeki lagi, walau tak besar, walau tak hebat, tapi yang satu tu tak pernah terlupa untuk aku doa setiap hari. Alhamdulillah :)

Sesungguhnya, segala rahsia milik Allah. Semoga ianya di permudahkan. InsyaAllah :)

Tadi balik dari site visit kat Shah Alam, bukak email.. hanya mampu bersyukur, semoga ianya di permudahkan hingga ke akhir, insyaAllah.. :D

Nanti dah jadi, kita update kat kawan-kawan ye.. berita sedih, berita gembira, kita kongsi sama-samakan? korangkan kawan-kawan kita :)


 Till then~


17 comments:

  1. Assalamualaikum cda, alhamdullilah. rezeki awak. kongsilah dengan saya :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..tak sabar nak dengar berita gembira tu. ^___^

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.moga sentiasa di murahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  4. salam cik syida
    Terima kasih sudi lapangkan masa singgah di tempat tirana aduka.

    Ps/ kenapa nak load blog cik syida berat.lama bru kluar..maaf saya blogger baru.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Indah sungguh ayat2 ni, pembangun jiwa :D

    ReplyDelete
  6. sbr menanti berita setrusnya..heee.:) alhamdulillah

    ReplyDelete
  7. hihi apa ka itu?
    share tau..semangat ni..hihi penyibuknya jue..kikiki..nak jadi kawan harus penyibuk

    ReplyDelete
  8. mcm sesuatu yg baik..smga yg baik itu sentiasa berterusan..andai ada dugaan truskan berdoa agar ada hikmah disebaliknya...

    ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998