Saturday, December 29, 2012

the best of december

Assallammualaikum (n_n)V 

Selamat petang! cuti-cuti ni duduk dekat kampung, makanya sangatlah best.. hohohoho.. duduk dekat luar rumah, dekat meja kayu.. kat rumah ada mak, ada abah, ada eqa buat jerit-jerit.. owh, sangat heaven! bukan selalu nak rasa gini, hewh~




 Till then~


4 comments:

  1. tumpah kang air kopi tepi netbook tu.hehe

    ReplyDelete
  2. laptop awak ke tu? hehe..laptop lama kan tu..sebab laptop lama saya pun macam tu juga..tapi dah loose dia punya screen..macam nak tercabut pun ada..haha..masih boleh guna tapi tu lah..bagus betul awak ye..pandai jaga laptop. hoho..merapu pula. ^___-

    ReplyDelete
  3. ni'mat suasana kampung... hehe

    ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998