Monday, December 10, 2012

Rojak TTDI ittew

Assallammualaikum (n_n)V

Selamat tengahari kawan - kawan, hai awak, hai hai hai.. hehehe.. Semalam pergi majlis perkahwinan kawan encik Bulat dekat TTDI, sementara tunggu tengahari, singgah kejap dekat Petronas TTDI sebab nak betulkan tudung dan makan pagi. Makan pagi? hehehehe :D

Rojak ni Encik Bulat yang suggest, dia cakap sedap... so, let's kita pergi try..fewh.. *rosak diet ai*


Everytime mesti ada je orang datang makan, well, TTDI is kawasan elit, so.. yang beli pun banyak orang-orang yang high class gitew, well..high class pun makan rojak tepi jalan hokeys. Tabik! tabik!


Siapa berminat, lokasi dia di depan petronas Taman Tun Dr.Ismail, kalau rasa-rasa tak mau makan rojak, silakan drive thru KFC dan take away Subway, we'ouls makan rojak jek. sedap!!


Cendol pulut, slurrrrppppp..superb!


Mee Rojak!! erm.. erm.. suka kuah dia, suka dia punya bahan-bahan. Kombinasi yang bagus dan menepati tekak ai. Siapa berada berdekatan, silalaa.. silalaa.. silaalaaa... jangan lupa.. lokasi berhadapan Stesen PETRONAS TAMAN TUN DR.ISMAIL..

Fewh, lapar balik :D


Till then~


15 comments:

  1. nak tanya ya... mamak ke melayu ya yg brniaga???

    ReplyDelete
  2. dekat sgt la ngan umah mak cik sis ni :)

    ReplyDelete
  3. @pinky ergh, taukeh dia mamak, pekerja dia melayu :D

    ReplyDelete
  4. sedap kot rojak! aaaaa tekak aku ni semua benda boleh makan! hahaha

    ReplyDelete
  5. perghhhhhhhh sodap tuuuuuuu hehe..

    btw tankiuuuu sangat sangattt sbb sudi vote mak dara tankiuuuuuuuuuuuuuu appreciate sangat sangat

    ReplyDelete
  6. banyaknya mee rojak tu..penuh satu pinggan..hehehe

    ReplyDelete
  7. haha sebelum makan nasi minyak sempat makan rojak dulu tu...

    ReplyDelete
  8. ok... OE jugak makin lapar tengok semua makanan... hehe.. ^^

    ReplyDelete
  9. heyy meleleh nadia tengok makanan ni malam2. dah la berBW pukul 5 pagi, tengok gambar makanan pulak kannn. T____T

    ReplyDelete
  10. bukan rojak yg gua meleleh air liur.. tapi Syidah.. itu cendol la...

    ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998