Friday, December 21, 2012

Peribahasa Anjing Menyalak Bukit

Assallammualaikum (n_n)V

Pagi-pagi sampai ofis, tiba-tiba tergerak hati nak buka blog kak D, owh~ suka sangat entry kak D kali ni.. :) untuk pengetahuan korang, blog kak D merupa blog favourite aku. Suka cara penyampaian dia yang cool dan best.

Baca blog Kak D, korang akan rasa kejujuran dalam penyampaiannya. Tiap-tiap hari entry Kak D memang antara entry yang di tunggu-tunggu taw :)

Tapi entry dekat bawah ni aku sangat-sangat setuju, meh baca meh.. thanks pada Kak D dan juga blogger yang mintak pandangan Kak D ittew :D

entry asal: http://comatosewithbraindamage.blogspot.com/2012/12/woof-woof.html



Okey, itu je nak share pagi-pagi jumaat ni. harap-harap berguna untuk pembacaan korang jugak.. okey..


Selamat pagi!


Till then,

12 comments:

  1. betul...pedulikan apa org nak kate n kutuk....

    ReplyDelete
  2. btol.peduli a dengan org nak kata apa.kalau ikut diorg mmg asyik tak kena la kita ni :)

    ReplyDelete
  3. rilex je..die jeles sbnarnye tu..

    ReplyDelete
  4. entry terbaik! i like!

    "buat tak tahu"

    anda ditag:
    http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/12/contest-saya-si-blogger-awesome-2012-by.html

    ReplyDelete
  5. smgt kental tuh..bgus2..kuatkan smgt..heee..

    pstt : catalyst tu sy bli 37 hengget..cyda??

    ReplyDelete
  6. hehe terbaik lah kak D...ini lah sikap profesional seorang blogger...

    ReplyDelete
  7. Ala buat x tau ja..senang ja bg M..

    ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998