Friday, December 14, 2012

Entry luahan perasaan :D

Assallammualaikum (n_n)V

Tadi, buka Fb. Eh! aku terkagum sedikit.. Ergh, banyak sebenarnya! 



Siapa blogger itu, biarlah hanya aku sahaja yang tahu. Kelakar sangat bila ingatkan kata-kata dia dulu. fuyooo, dah jadi blogger rupanya awak sekarang ye, syabas bete!

Hanya sekadar luahan perasaan ye

Till then~

4 comments:

  1. hehe siapalah org tu ye...suka2 je nak kutuk2 org, last2 dia sendiri pun cerita ttg hidup dia dalam blog...

    takpe nanti dia sedarlah kesilapan lampau dia...

    ReplyDelete
  2. heheh kesian, dh jilat ludah sendiri org tu,,what goes around comes around kan =)

    ReplyDelete
  3. tu kita tak boleh cakap kat org kan. nanti kita yg buat jugak..hehe

    ReplyDelete
  4. ITU NAMANYE MENGATA ORANG DIE YG LEBIH!

    so sick with that attitude! huh

    emo plak :P

    ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998