Thursday, December 20, 2012

curry puff ittew ;D

Assallammualaikum (n_n)V

Hahaha, tiba-tiba up picture makanan, tak boleh blah eh! tengok je laa, pada yang berdiet, i'm sorry naa :) sebenarnya nak cerita, aku is suka sangat dengan curry puff IKEA ni! Kalau datang IKEA sure aku singgah beli Curry Puff ni. Memang tak mengecewakan.

Kalau pergi IKEA, bebola meat ball tu aku tak heran mana. Tapi kalau curry puff ni. wajib beli. See, dalam diet diet pun gedik nak makan. Kalau tak diet, selalunya aku beli enam ketul tu. Kenyang sampai malam. Selalu kalau beli enam ketul tu rasa macam nak sorok je dari Encik Bulat. Takut tak cukup untuk diri sendiri. Dasar tamak eh! padahal, makan dua ketul dah kenyang. Haih~


Letak picture besar-besar sikit bagi orang lain terliur sama. Sedappppppp.. nyum nyum nyum.. :) suka tau sebab dia campur dengan telur rebus, yang lagi satu campur dengan fish ball, lepas tu hidang panas-panas.. makan pulak masa hujan-hujan. pergghhhhhhhhhhhhhhhhh... dap nye..

Ok ittew je buat nak gebang. Ada baca kat blog Kak Ana. Dia ada taip gini lebih kurang,

Kita kena berhati-hati kat alam maya atau di luar, sana sini ada stalker, kalau stalker tu baik tak pe jugak, ini ada tu stalker jahat dan puaka Nauzubillah~ aku setuju, setujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sangat sangat.... :)

Hehehehe, selalu aku stalker orang-orang yang bercerita pasal life je, siap jadikan dorang idol jugak, tapi pelik juga kalau ada orang stalker untuk benda buruk. Haih, buang masa, buang karen je nak melayan mamarazi tak berbanyar gini.. 

Well, well well.. itu sahaja, babai..



Till then,
Peace Yo!

4 comments:

  1. besaq gambaq..saja nak bagi terliur la tu..
    compem sedap..:)

    ReplyDelete
  2. ooo..ikea punye...jrg mkn2x yg ikea punye...eh..bkn jrg tak pernah.hihihi

    ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998