Wednesday, December 12, 2012

Candylicious One Utama

Assallammualaikum (n_n)V

Hehehehe, saja nak gebang tempat ni. Anda peminat coklat? minat tak? minat tak? hehehe. Meh usha sini cuci mata, lokasi adalah di Candylicious One Utama.

















Ok itu je picturenya. :D Tak tahu lah kenapa rasa Candylicious kat sini nampak best. Ececeh.. 


Till then~

12 comments:

  1. love coklat & bear-bear kat dalam tu...kalau bawa my kiddosss sure kena pau lebihhhh.....

    ReplyDelete
  2. bagus2 nich mainannya, bonekanya juga lucu.. :)

    ReplyDelete
  3. menarik tempatnya
    kalau masuk sini susah nak kuar ni..hehe

    ReplyDelete
  4. wahhh bestnya... ada teddy bear, coklat.. haaa nak pergii!! heheh

    ReplyDelete
  5. kenapa lah comel2 sgt,heheh kalau ade kat sini ni kompom sggah ni

    ReplyDelete
  6. pokok lolipop tuh yg cantikkk sangat

    ReplyDelete
  7. saya yang tengok ni pun rasa teringin nak pergi situ..cam best je..comel kot.

    ReplyDelete
  8. wah , seronoknya kedai nih . tringin nak pergi . hihi

    ReplyDelete
  9. rambang mata .. mau berejam kat dlm kdai tue. ^^

    ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998