Wednesday, November 21, 2012

Bogelkan orang lain untuk dakwah dalam blog - Hasrul Hassan

Assallammualaikum (n_n)V

Eh, update lagi! hehehe, terpanggil untuk berkongsi sesuatu. Sesungguhnya, yang baik itu harus di kongsi, benar? haruslah dong!

Hari ni sengaja mahu memetik entry dari beliau, di sampaikan secara lembut tapi amat mendalam! bagus sungguh inti-patinya, pendek dan padat macam milo 3 in 1, haih!

Macammana? cukup besar untuk di baca atau tidak? entry ini aku copy dari saudara Hasrul Hassan
Aku dah minta izin ye, harap maklum. Kalau tak cukup puas hati, sila ke blog beliau untuk membaca.

Terpanggil, terngiang-ngiang ayat beliau di telinga. Dek kerana itu, letakkan akal di depan setiap perbuatan. Intipati tu kena tahu, kena faham.

Inti pati itu kena faham, saya tak banyak ilmu agama, kurang cerdik tentang hukum - hukum, awak pandai, silakan membaca. :D

gadis, baca tau!


Till then,
1 comment:

  1. kene penuh ilmu d dada dulu kn ... huhu tq share

    ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998