Tuesday, August 28, 2012

Sate Bota!

Assallammualaikum (n_n)V

Psstt.. siapa suka makan sate? hurm dap dap.. Kalau sekitar bota ini, memang famous pasal Sate Bota! dia buka pada hari khamis hingga ahad, dari pukul 4.00 petang hingga 10.00 malam!

terbaik okey! harga dia dalam RM0.40 hingga RM0.60. Rasa dia lembut dan manis! sedap,nyum..nyum.. petang-petang mesti berderet orang beratur sebab nak dapatkan sate ni. Rasa dia memang tak mengecewakan! tapi agak kecewa sebab sate tu selalu je habis awal, haih!

Siapa singgah bota, or otw nak ke lumut ikut highway ipoh - lumut, jangan lupa singgah ye..serius berbaloi-baloi!

Itu je,
Until now 
The End!

5 comments:

 1. Eh, dok kat Bota ke? Ni kat Bota kanan ke Bota kiri Ya?? =)

  ReplyDelete
 2. @Idham Mahdi haah, duk bota.. sye kat bota kiri,satay ni pulak kat tepi jalan dkt dgn bota kiri :D

  ReplyDelete
 3. kalau dah sampai bersusun dan habis cepat... mesti sedap ni...

  p/s : sy tak pernah rasa laksa penang...
  laksa sarawak ni guna mee bihon...
  nanti ada masa sy buat entry pasal laksa sarawak ni yer... :D

  ReplyDelete
 4. sate bota sedap!! like it. murah pulak tu

  ReplyDelete

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998