Thursday, August 30, 2012

Rumah Adnan Sempit.

Assallammualaikum (n_n)V

Semalam makan dekat kampung baru. Lepas tu jalan-jalan kat kampung baru. Entah kenapa, semalam rasa teringin sangat nak tengok rumah glamour yang selalu ada dalam drama & filem-filem melayu tu. Makanya aku ajak Incik Bulat pergi tengok rumah tu.

Hoi! semangat okey!

Makanya cari punya cari, Incik Bulat bawak motor sambil aku duk usha-usha rumah-rumah kat kampung baru tu! gila best suasana kampung kat situ.  Serius cantik dan nyaman. Masih terasa suasana kampungnya. Cari punya cari, akhirnya!

Waalaaaaa..

We found you! ngengengenge.. rasa nak lompat-lompat sebab teruja. Haih!


Huh, tapikan.. sungguh tak sopan pergi tengok-tengok rumah orang malam-malam. Silap-silap boleh kena hempuk sebab orang ingat nak mencuri. Haih!

Tapi. Serius aku teruja. Nanti nak ajak Incik Bulat datang petang-petanglah.. nanti boleh snap picture depan rumah nie. va va va..tak habes-habes ai verangan!

* Incik Bulat cyg, can ah?

Itu je.. Sekian.

Until now
The End

No comments:

Post a Comment

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998