Wednesday, May 09, 2012

[Fokus] 2.5 juta rakyat malaysia masih membujang?

Assallammualaikum,

Pagi tadi masa nak pergi ofis, dengar Hot.FM, tajuk kat atas, tetiba hari ni marah pada diri sendiri sebab cepat sangat sampai ofis, nak dengar Hot.FM laa, cehh!

Selak-selak paper Kosmo, nah! jumpa berita ini. OMG, ramainye..nih masuk aku sekali ke? aku kan dah 25, hailaaaaa.. * sentap kejap *

Lepas tu, pergi jenguk FB Hot FM. Haaaahh, kau tengok senah!! setakat pagi tadi dah beratus klik!!
komen pun bersepaahhh
Tu diaaa, 34 share tu, haaiiisshhhh, jom kita layan satu persatu komen yang telah menggamit hati tuan tanah seperti aku.

1- Okey, yang kat bawah ni, mmg betul, tak dapat di nafikan.
2-Yang ni pun betul jgk, terlalu memilih, Ye laa..semua nk dok cari Mr & Mrs Perfect kan?. Eh..husban dia tolong dia kemas rumah laaaa.. Untunglaaaaa...
 3- Haa, yang ni pun betullaaa, tapi tak sokong sangat. Nanti kte dah tua, siapa nak jaga kita pulak.
4- Ha, yang ni memang melampau, bongek lah husben dia, kesian kat perempuan tu, dia teringin nak makan, boleh pulak husben dia cakap macam tu.. Isteri tu kan bawa rezeki, salah ke kalau nak belanja sebulan sekali ke makanan yang isteri nak?. Sebab tu laa, even daa kahwin, perempuan kena kerja juga..kalau tak kesian kat anak - anak, kesian kat diri sendiri :(
5- Aku totally agree dengan yang bawah ni.. Benda akan datang kita tak tahu kan, langit tak selamanya cerah, Esok - esok kita tak tahu apa nak jadi, kan?.

Sekian, itu sahaja konklusi aku.

Penting::

Ini adalah pendapat penulis sahaja, andai tak puas hati sila utarakan, pong pang pong pang, jerit - jerit di blog sendiri. Ini hanya pendapat penulis sebagai seorang manusia yang comel (^_*)Y












No comments:

Post a Comment

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998